Search
Close this search box.

IPTEL-telefonie

De telefoonie, die vaak wordt verwaarloosd, is een essentieel aspect van organisatiemanagement, waarop u nog steeds tot 80% kunt besparen… 

Het is niet alleen het eerste contactpunt, maar ook een belangrijke etalage voor de prospects en klanten die u bellen.

Laten we samen de tijd nemen om uw IPTEL-communicatie-ervaring te optimaliseren en uw tools te verbinden met Megabyte Applications

Voordelen van deze communicatiemethode - VOIP

Door te kiezen voor 3CX VOIP-telefonie kunt u profiteren van lagere tarieven, de efficiëntie van uw teams en de kwaliteit van uw klantenrelaties verbeteren.

U kunt overal effectief samenwerken, op kantoor, thuis of onderweg: al uw teams zijn intern en met uw klanten verbonden!

U weet altijd wie contact met u heeft opgenomen en u mist nooit een oproep.

Met de 3CX Android of IOS applicatie hebben gebruikers toegang tot het 3CX systeem op hun smartphone, waardoor ze kunnen bellen, berichten kunnen versturen en ontvangen en kunnen deelnemen aan videogesprekken.

Dit systeem is veel meer dan een telefooncentrale en volgt u overal. Chat, bel en werk op afstand samen in uw eigen webruimte. Of u nu 1, 5, 30 of 100 bent: alles blijft vloeiend en 100% veilig!

Hebt u offline tijd nodig voor uzelf of voor het hele bedrijf? Geen zorgen, met een simpele klik kunt u uzelf onbeschikbaar maken op pro/privé niveau. Uw gesprekken worden dan afgehandeld door uw team in de vooraf geconfigureerde bellus.

Teambuilding, op vakantie of werken achter gesloten deuren? Alles is ontworpen om een hoogwaardige gebruikerservaring voor uw klanten en een maximale professionaliteit te garanderen. Bonus: het is ook een geruststelling voor u en uw personeel!

Bespaar tot 80% op uw telefoonrekening!

Laat uw contactgegevens achter zodat we uw project kunnen bespreken en een vrijblijvende demo/offerte kunnen regelen.

U moet ook denken aan het comfort van uw personeel en de kwaliteit van het professionele geluid dat wordt gebruikt tijdens uw discussies.

Wat de gespreksomgeving ook is, u bent er altijd klaar voor: open ruimte, gesloten kantoor, onderweg, op uw werkplek.

We hebben een breed assortiment headsets voor al uw behoeften.

Met onze audio- en video-oplossingen voor professioneel gebruik kunt u thuis, op kantoor en onderweg genieten van een unieke ervaring. Geniet van natuurlijke gesprekken, of u nu zendt of ontvangt, en blijf geconcentreerd dankzij de geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie.