Zoeken
Sluit dit zoekvak.

CODABOX – CODA, SODA, CARO…

codabox - coda - caro - soda

Heeft u zich ooit gerealiseerd hoeveel kostbare tijd en financiële middelen u besteedt aan administratieve taken  ? (zoals bankzaken, sociale secretariaten en creditcards)  Het is gemakkelijk te zien waarom er zo veel TE veel is zonder Codabox!

Bent u zich ervan bewust dat de aanvullende diensten van uw Sage BOB-boekhoudsoftware een cruciale rol kunnen spelen in het automatiseren en vereenvoudigen van bepaalde processen ?

In een wereld die continu in beweging is en in een razendsnel tempo verandert, is het van essentieel belang om te weten hoe u zichzelf kunt beschermen. 

Het stellen van prioriteiten en het richten van uw vaardigheden op wat echt telt, is cruciaal. Hier komen de diensten van Codabox in beeld. Ze kunnen u helpen uw leven eenvoudiger te maken. Bespaar tijd door dagelijks over alle benodigde elementen te beschikken en zet uw expertise in zonder verstrikt te raken in het administratieve doolhof.

Dankzij de diensten van Codabox bespaart u zowel tijd als geld. U heeft alle elementen binnen uw Sage BOB tot uw beschikking zonder dat u er naar hoeft om te kijken.

DE SERTEKE PUNTEN VAN CODABOX MET SAGE BOB

CODABOX - fiduciaire

Automatiseer de verwerking van uw CODA’s of die van uw klanten moeiteloos in uw Sage BOB.

Exclusieve diensten voor fiduciaires: Beheer gegevens gerelateerd aan sociale secretariaten en creditcardafschriften met gemak. Dit levert waardevolle informatie op binnen uw Sage BOB boekhoudsoftware, wat u energie en kostbare tijd zal besparen!

CODABOX - KMO/VZW - BOEKHOUDKANTOOR

Het verkrijgen van een overzicht van uw klantenbetalingen is een fluitje van een cent met CODA!

CODA - Klantenbetalingen

De CODA-service van Codabox zorgt voor een naadloze automatisering van het beheer van uw klantenbetalingen.

Elke dag stort Codabox de elektronische rekeningafschriften (CODA-bestanden) van uw klanten, die bij verschillende banken zijn opgehaald, rechtstreeks in uw Sage BOB-boekhoudsoftware.

  • Geen handmatige bankinvoer meer nodig
  • U kunt achterover leunen, Codabox regelt alles voor u!
  • Betrouwbaar en geautomatiseerd – elke ochtend vóór 8 uur opgehaald
  • Direct beschikbaar in uw Sage BOB voor controle en verwerking.
  • Controle op nummering, sorteren op klant/jaar/rekening
  • Eenmalige toestemming – eenmaal gegeven hoeft deze niet elke 90 dagen vernieuwd te worden, zoals dat bij PSD2 het geval is.

SODA - Sociaal Secretariaat

Codabox presenteert met trots de CARO-service, een innovatieve oplossing die boekhouders in staat stelt om automatisch elektronische kredietkaartafschriften te ontvangen in hun Sage BOB-boekhoudsoftware.

Voor de implementatie van de CARO-service heeft Codabox een samenwerking opgezet met gerenommeerde banken zoals Argenta, BNP Paribas Fortis, Crelan, Fintro & Axa.

CARO - Kredietkaartafschriften

Codabox introduceert met trots de CARO-service, een innovatieve oplossing die boekhouders in staat stelt om automatisch elektronische kredietkaartafschriften te ontvangen in hun Sage BOB-boekhoudsoftware.


Voor de implementatie van de CARO-service heeft Codabox een samenwerking opgezet met gerenommeerde banken zoals Argenta, BNP Paribas Fortis, Crelan, Fintro en Axa.

SAGE BOB - Welke modules heb ik nodig?

CODABOX diensten gekoppeld aan uw Sage BOB

Wilt u CODA’s, SODA’s of uw kredietkaartafschriften verwerken in uw Sage BOB boekhouding?

Dit is niet alleen mogelijk, maar ook sterk aanbevolen!

Het activeren van deze functie vereist een extra Sage BOB-module.

Laten we doorgaan!

Een digitaal platform ontworpen voor een betere samenwerking klanten – boekhoudkantoor