Search
Close this search box.

Sage BOB & scholen

Megabyte Applications, ten dienste van scholen
en hun Sage BOB

De digitale school wordt door de verschillende regeringen in België gepromoot binnen de scholen van het land en wordt essentieel met het oog op de technologieën van vandaag (Wallonië – Vlaanderen – Brussel).

Megabyte Applications heeft al veel scholen die tevreden zijn over onze diensten en ondersteuning voor hun Sage BOB software!

Middelbare scholen, hogescholen, universiteiten, gespecialiseerd of niet-gespecialiseerd: wij zijn er om u te helpen met al uw vereisten …

Profiteer van onze ervaring met scholen, training en ondersteuning op maat!

Alle functies van Sage BOB tot uw dienst: algemene en kostenboekhouding, dematerialisatie van documenten, verwerking van bankafschriften (CODA), enz.

We trainen uw Sage BOB-gebruikers in het gebruik van de boekhoudsoftware. Specifieke training nodig? Wij trainen uw studenten en/of passen ons aan uw eisen aan.

Wilt u advies en rapporten op maat? We helpen u om ze aan te passen aan al uw behoeften, zodat ze eenvoudig te beheren zijn.

De automatische facturatie van Sage BOB heeft al veel scholen overtuigd! Onze expertise en adviezen zijn van onschatbare waarde voor u…

Sage BOB past zich aan al uw behoeften aan! Wij hebben het juiste verkooppunt voor u en zijn gewend om met dit soort verzoeken om te gaan…

Koppeling met andere software die u gebruikt

Wilt u Sage BOB gebruiken in combinatie met andere software? Geen probleem: onze klanten doen dit regelmatig met software zoals ProEco, enz.

Allround ondersteuning

Ons team van experts staat van maandag tot vrijdag voor u klaar om u te helpen, te trainen, uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk te helpen!

Met NetSupport School worden uw lessen op een veilige manier gevolgd op de computers van de school. transparant. Controleert het gebruik van de machine en het werk van de leerling. Aussi via Digital Wallonia

Uw studenten hebben veilige, gecontroleerde toegang tot uw cursussen, of ze nu op school zijn of thuis.

De leerkracht heeft een duidelijk zicht op de activiteit die gekoppeld is aan zijn of haar les.

Megabyte toepassingen, dicht bij scholen!

Uw Sage BOB-profiel op de school...

Bent u op zoek naar boekhoudsoftware die aan uw verwachtingen voldoet en u en uw medewerkers een kwaliteitsservice biedt? Of u nu al Sage BOB-software hebt of niet, wij kunnen u helpen!

professeur-ecole-comptabilite-bob-50

leraren

Bent u op zoek naar een partner om uw leerlingen boekhouding te leren met behulp van Sage BOB boekhoudsoftware?

Neem contact met ons op, wij kunnen helpen!

etudiant-comptabilite-ecole-bob-50

studenten

Gebruikt u momenteel de boekhoudsoftware Sage BOB en wilt u deze overal gebruiken? Wij kunnen u helpen bij het installeren van Sage BOB software op afstand. Neem contact met ons op om te ontdekken of u kunt profiteren van speciale voorwaarden!

We helpen scholen op afstand op veel manieren...

We kunnen u ook op afstand helpen: training, webinars, hulp bij installatie, ondersteuning, enz.

Megabyte Applications heeft alles wat u nodig hebt om u te helpen toekomstige generaties efficiënt en gemakkelijk op te leiden! Omdat we ervan overtuigd zijn dat met de juiste hulpmiddelen expertise alleen maar kan worden vertienvoudigd, ten voordele van iedereen!

comptabilite-bob-50-ecole-webinar-telephonie-voip-megabyte-applications- 3CX -teletravail - casque téléphonique avec ou sans fil

Enkele van de scholen die hun vertrouwen in ons stellen...

Boekhouden met Megabyte Applications en Sage BOB 50 software 

ecole-comptabilite-bob-50-saint-louis-namur
ecole-bob-50-temoignage-college-technique-st-jean
comptabilite-ecole-bob-50-sainte-marie-namur
ecole-comptabilite-bob-50-institut-providence-champion
ecole-comptabilite-bob-50-ecole-escale

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op via dit formulier!

Over Megabyte Applications

Met 30 jaar ervaring maken we er een erezaak van om bedrijven, KMO’s, vzw’s en scholen te ondersteunen door hen de beste oplossingen en opkomende trends op de Belgische markt aan te bieden, met als doel niet alleen hun management- en organisatieprocessen, maar ook hun verkoop- en communicatiemiddelen te optimaliseren.

Onze kwaliteiten