Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Megabyte Applications – Wie zijn wij?


Megabyte Applications - des solutions pour les entreprises et fiduciciares

Megabyte Applications :
Lid van de Megabyte/Lisam-groep

Megabyte Computers n.v. werd in 1986 opgericht in Sint-Pieters-Woluwe en is gespecialiseerd in IT- en softwareoplossingen voor bedrijven in België (Brussel, Wallonië, Vlaanderen).

In 2019 wordt Megabyte onderdeel van de LISAM Group, waardoor we onze activiteiten verder kunnen ontwikkelen en diensten op maat van onze klanten kunnen aanbieden. De verschillende afdelingen van Megabyte zullen dan in 2021 worden omgevormd tot afzonderlijke Business Units.

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, zal de Megabyte groep in 2022 worden gereorganiseerd in 3 afzonderlijke bedrijven volgens hun specifieke expertisegebieden. Hierdoor kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten en onze sectorspecifieke vaardigheden verbeteren, zodat we u beter kunnen ondersteunen en adviseren.

Elk van de Megabyte-bedrijven werkt naar best vermogen en werkt efficiënt samen om een kwaliteitsservice aan te bieden binnen een vertrouwensvolle samenwerking!

Megabyte
Applications

Software voor boekhouding en beheer
Cloud, IPTel

Megabyte Applications - sage bob partner - sage cloud demat - lisam cloud

Megabyte Infrastructure

Outsourcing Hardware
Belangrijkste accounts

Megabyte
Consulting

Samenwerking & digitale strategie
Projectbeheer en -ontwikkeling

Megabyte Applications :
Integratie van boekhoud- en managementsoftware


megabyte applications - sage bob - netsupport -prtg - sage cloud demat - sage bi reporting

Megabyte Applications is de partner die u nodig hebt voor al uw applicaties, cloud hosting & IPTel.

Als een van de toonaangevende Sage resellers in Brussel, Vlaanderen en Wallonië kunnen we je adviseren en ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van Sage BOB, Sage Cloud Demat, Sage BI Reporting en Sage 100 software.

We bieden ook shared/dedicated cloud hosting (Lisam.Cloud), de perfecte oplossing om kant-en-klare software te hebben waar je toegang toe hebt wanneer je het nodig hebt!

Wij zijn actief in scholen en onderwijsinstellingen en bieden ook tools aan die gericht zijn op de steeds meer digitale wereld van het onderwijs: Sage BOB boekhouding/facturatie, Sage BOB onderwijslicenties voor uw leerlingen, NetSupport School, Classroom.cloud, enz.

Megabyte Applications integreert nieuwe bedrijven
Welkom bij de Megabyte/Lisam-groep!

Megabyte Applications breidt voortdurend uit om u diensten aan te bieden die voldoen aan uw verwachtingen & een team van gekwalificeerde experts waarop u kunt vertrouwen! De ontwikkeling van het bedrijf heeft ertoe geleid dat we het klantenbestand van bepaalde wederverkopers hebben overgenomen en/of verschillende competente bedrijven hebben geïntegreerd. (bijv.: Ace Computer, Saphico, Intercare, Dataplan, Share)