Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NetSupport School

NetSupport School is een krachtige tool waarmee scholen en onderwijsinstellingen het basis- en voortgezet onderwijs kunnen digitaliseren.

Het biedt de mogelijkheid om het meer traditionele onderwijs aan te vullen met een modernere en digitale aanpak. Dit platform speelt in het bijzonder in op de implementatie van het project “digitale scholen” dat door de Waalse overheid wordt gepromoot.

Met NetSupport School kunnen leraren : Lessen geven: Ze kunnen interactieve lessen geven via het platform. Oefeningen, onderzoek en groepswerk aanbieden: Leraren kunnen opdrachten en activiteiten delen met hun leerlingen. Leerprocessen beoordelen: Het platform stelt leraren in staat om het leerproces van hun leerlingen te volgen en te evalueren. Dit alles gebeurt binnen een veilig en interactief platform op school, zodat leraren en leerlingen optimaal kunnen samenwerken en leren. NetSupport School draagt bij aan een moderne en efficiënte onderwijservaring.

NetSupport School ecoles belgique FR NL

DE STERKE PUNTEN VAN NETSUPPORT SCHOOL

WAAROM RADEN WIJ NETSUPPORT SCHOOL AAN VOOR SCHOLEN?

NetSupport School biedt een veilige en gebruiksvriendelijke interface die speciaal is ontworpen voor lesgeven.

Met deze tool behoudt de leraar te allen tijde de controle over de klas, terwijl er tegelijkertijd ruimte is voor vrijheid en moderniteit.

Op het NetSupport School-platform krijgen leerlingen voldoende autonomie om te leren via media waarmee ze zich dagelijks kunnen identificeren. Bovendien zijn alle functionaliteiten zorgvuldig onderzocht om misbruik te voorkomen en om een duidelijk overzicht te hebben van wat er op de schermen van de leerlingen gebeurt.

NetSupport School brengt de digitalisering van het onderwijs in de praktijk, met ondersteuning van zowel de Waalse als de Vlaamse overheid. Deze tool is te vinden in de lijst van oplossingen die toegankelijk zijn via het project “digitale scholen”.

In een wereld die voortdurend evolueert, is het essentieel dat scholen het voortouw nemen en zich aanpassen om het onderwijs en de kennis te bieden die nodig zijn voor de volwassenen van morgen. NetSupport School helpt scholen bij deze belangrijke taak.

We waarderen uw interesse in het NetSupport School-platform.

Laat ons uw gegevens achter, en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u uitgebreide informatie te verstrekken en u te laten profiteren van de proefperiode.

ALLE NETSUPPORT SCHOOL-FUNCTIES

Het digitale platform dat het digitale scholenproject eindelijk mogelijk maakt en beveiligt!

SCHERMWEERGAVE De instructeur kan hun scherm geheel of gedeeltelijk laten zien aan studenten in hun klas. Vervolgens kunnen ze de schermen van studenten volgen tijdens hun oefening en de controle over de pc’s van studenten overnemen om hen te helpen.

BEPERKINGEN INSTELLEN Docenten kunnen toegang tot internet, applicaties en printers beperken. Ze kunnen ook toetsenbord- en muisactiviteit beheren om afleiding te minimaliseren.

SAMENWERKING EN FOCUS NetSupport School faciliteert samenwerking en helpt studenten zich te concentreren op taken en materialen die in de klas worden behandeld.

REALTIME DIGITALE ONDERWIJSMIDDELEN

Scherm delen met docenten, Whiteboard, Gids

INFORMATIEBALK MET BIJWERKBARE GEGEVENS:

Doelstellingen, verwachte resultaten en beschikbare middelen kunnen worden gedeeld met studenten via een informatiebalk

TOEGANKELIJKHEID OP VERSCHILLENDE PLATFORMS

NetSupport School is beschikbaar op grote desktop- en mobiele platforms, waaronder Windows, Mac, Chromebooks, Android en iOS.

WINDOWS-TECHNICUSCONSOLE

IT-ondersteuning en verificaties van de IT-infrastructuur om altijd een functionele leeromgeving te behouden.

DIGITALE SCHOLEN

NetSupport School is opgenomen in de lijst met instrumenten van het overheidsproject ‘digitale scholen’

ONDERSTEUNING VOOR IT EN DOCENTEN

ONZE BESCHIKBAARHEID

Koop deze software van Megabyte Applications, uw vertrouwde NetSupport BELUX reseller (België & Luxemburg).

Koop deze software van Megabyte Applications, uw vertrouwde NetSupport BELUX reseller (België & Luxemburg).

Wij zijn een meertalige partner (FR/NL/EN) met vestigingen in Vilvoorde, Zwevegem, Nijvel en Buizingen.

We zijn actief en reizen voornamelijk in de Brusselse regio, in Vlaanderen (Vilvoorde, Leuven, Mechelen, Brugge, Antwerpen, Gent, Zwevegem, Buizingen), en in Wallonië (Waals-Brabant, Henegouwen, Namen, Luik).

Wil je een beroep doen op onze diensten en advies krijgen van onze experts ?