Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Summer Deals 2024 – Sage BOB basis Boekhouding


Gereserveerd voor klanten van onze fiduciaire die nog geen Sage BOB KMO's/VZW's-licentie hebben.

Deze zomer bedankt Megabyte Applications fiduciaires voor hun vertrouwen en loyaliteit met SUMMER DEALS tot 15 september 2024 !

Omdat fiduciaires het hart van de boekhouding vormen en hun expertise van onschatbare waarde is voor veel KMO’s en VZW’s, geven we hen de kans om hun klanten blij te maken!

Om te kunnen genieten van de gratis BASE boekhouding*, moeten we de promo code en/of een kopie van de coupon ontvangen die naar alle fiduciaire klanten van Megabyte Applications werd gestuurd.

Fiduciaires : Als u het nog niet hebt ontvangen, controleer dan uw e-mail. Laat het ons weten als u het niet kunt vinden.

EXCLUSIEVE MEGABYTE APPLICATIONS - SUMMER DEALS

summer deals sage bob megabyte applications 40%

*Aanbod onder voorwaarden

Is uw fiduciaire geen klant van Megabyte Applications ?

Niemand is perfect… Gelukkig betekent dat niet dat je geen beroep op ons kan doen voor een nieuwe Sage BOB voor je bedrijf of vzw.  

Omdat Megabyte Applications de beste Sage BOB partner is, hebben we er ook aan gedacht om u een ander soort hulp aan te bieden voor onze Summer Deals! 

Voor alle bestellingen die vóór 15 september 2024 worden geplaatst, profiteert u van 40% korting op het abonnement voor het eerste jaar op een nieuwe Sage BOB-licentie en de bijbehorende modules*. 

sage partner - sage bob - sage cloud demat - sage bi reporting - coda

Vul uw Sage BOB-licentie aan met modules en opties die beschikbaar zijn tegen de huidige Sage BOB-prijzen.

Contact opnemen

Deze zomer gaat u mensen gelukkig maken met onze SUMMER DEALS.
Exclusief bij Megabyte Applications!

Sage Cloud Demat formations personnalisées fiduciaires et entreprises - summer deals meagbyte applications comptabilité BASE offerte sous réserve de conditions - sage BOB

CONTACTEER ONS VÓÓR 15/09/2024 om te profiteren van ONZE SUMMER DEALS : GRATIS SAGE BOB BASIS BOEKHOUDING* (1°jaar)!

*Megabyte Applications behoudt zich het recht voor om te controleren of u aan de voorwaarden voldoet om van de SUMMER DEALS actie te genieten, alvorens deze toe te passen op het 1e jaar van het Sage BOB-abonnement. 

NB: Als u een van de fiduciaire klanten van Megabyte Applications bent en u hebt de vouchers voor uw klanten nog niet ontvangen, laat het ons dan weten zodat we ze aan u kunnen doorgeven.