Search
Close this search box.

Summer Deals 2024 – Sage BOB Boekhouding BASE


SUMMER DEALS 2024
Gereserveerd voor klanten van onze fiduciaires

Deze zomer bedankt Megabyte Applications fiduciaires voor hun vertrouwen en loyaliteit met SUMMER DEALS tot 15 september 2024 !

Omdat fiduciaires het hart van de boekhouding vormen en hun expertise van onschatbare waarde is voor veel KMO’s en VZW’s, geven we hen de kans om hun klanten blij te maken!

Om te kunnen genieten van de gratis BASE boekhouding*, moeten we de promo code en/of een kopie van de coupon ontvangen die naar alle fiduciaire klanten van Megabyte Applications werd gestuurd.

Fiduciaires : Als u het nog niet hebt ontvangen, controleer dan uw e-mail. Laat het ons weten als u het niet kunt vinden.

Megabyte summer deals soge bob comptabilité BASE PME/ASBL offerte la 1ère année - commande avant le 15 septembre 2024

Deze zomer kunt u uw hart ophalen met onze Summer Deals.
Exclusief bij Megabyte Applications!

Sage Cloud Demat formations personnalisées fiduciaires et entreprises - summer deals meagbyte applications comptabilité BASE offerte sous réserve de conditions - sage BOB

Neem VÓÓR 15/09/2024 contact met ons op:
om te profiteren van GRATIS SAGE BOB BASIS BOEKHOUDING* voor het eerste jaar TIJDENS SUMMER DEALS!

*Megabyte Applications behoudt zich het recht voor om te controleren of u aan de voorwaarden voldoet om van de SUMMER DEALS actie te genieten, alvorens deze toe te passen op het 1e jaar van het Sage BOB-abonnement. 

NB: Als u een van de fiduciaire klanten van Megabyte Applications bent en u hebt de vouchers voor uw klanten nog niet ontvangen, laat het ons dan weten zodat we ze aan u kunnen doorgeven.